Στηρίζουμε Ελληνικά προϊόντα

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ – Ελληνικά Μονωτικά Υλικά Μοναδικής Ποιότητας

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται πάνω από μισό αιώνα στην παραγωγή και εμπορία μονωτικών υλικών, έχοντας πλέον αμέτρητη εμπειρία στον κλάδο της εξωτερικής θερμομόνωσης και των μονώσεων γενικότερα. Μάλιστα μέσα στην εποχή της οικονομικής κρίσης, εμείς συνεχίζουμε να επιμένουμε στα Ελληνικά Προϊόντα και να τα εμπιστευόμαστε, όπως τα εμπιστεύεστε και εσείς τόσα χρόνια. Τα περισσότερα από το προϊόντα που εμπορευόμαστε, παράγονται και κατασκευάζονται στη μονάδα μας στον Ασπρόπυργο και συνεπώς πρόκειται για αμιγώς Ελληνικά Προϊόντα, ελληνικά μονωτικά υλικά υψηλής ποιότητας, για μοναδική εξωτερική θερμομόνωση.

Πρώτο και καλύτερο από τα ελληνικά προϊόντα μας, αποτελεί το μονωτικό υλικό 3ης γενιάς Durosol, που αποτελεί αποτέλεσμα έρευνας και ανάπτυξης 16 ετών. Το Durosol βγαίνει διάφορες διαστάσεις και ποιότητες, και είναι η ενδεδειγμένη λύση για την θερμομόνωση τοίχων του σπιτιού σας (εξωτερική θερμομόνωση) με το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol eXternal. Η μοναδική του ποιότητα μάλιστα έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 : 2008, ενώ μετά από ενδελεχείς μελέτες σε εργαστήρια, έχει λάβει την πιστοποίηση CE.

Εκτός αυτού βέβαια, στην εταιρεία Φραγκουλάκης μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά και άλλα μονωτικά υλικά που αποτελούν πλήρως Ελληνικά Προϊόντα, όπως για παράδειγμα το υλικό επικόλλησης FGL-Thermo I και το βασικό επίχρισμα FGL-Thermo III, που είναι απαραίτητα για κάθε εξωτερική θερμομόνωση τοίχων.

Τέλος σε εμάς θα βρείτε και άλλα αμιγώς Ελληνικά προϊόντα που παράγουμε ή/και εμπορευόμαστε, όπως Χρωμοσοβά αλλά και το μοναδικής ποιότητας θερμομονωτικό πλακίδιο Durosol Tile, που αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για να προσδώσετε πλήρη βατότητα στην ταράτσα σας.

Εκτός όμως από αυτά τα Ελληνικά προϊόντα που παράγουμε και εμπορευόμαστε, πουλάμε και άλλα διάφορα μονωτικά υλικά, τόσο Ελληνικά, όσο και ξένα, όλα όμως με βασικότερο κριτήριο την υψηλή ποιότητα. Μην ξεχνάτε μάλιστα και το πρόγραμμα εξοικονομηση κατ οικον, με το οποίο το κράτος σας δίνει τη δυνατότητα επιδότησης έως και 70%, για την μόνωση της κατοικίας σας (εξωτερική θερμομόνωση τοίχων, μόνωση ταράτσας κλπ), αλλά και για άλλες εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας σας. Για να ενημερωθείτε λοιπόν περισσότερο για το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ οίκον πατήστε στο λινκ παραπάνω, ενώ αν θέλετε να βρείτε συνεργεία που συνεργάζονται με το πρόγραμμα, πατήστε εδώ (εξοικονομηση κατ οικον).

Σε κάθε περίπτωση όμως, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο sales@fragoulakis.gr, στο 210 574 74 74 ή πατώντας εδώ, για να ενημερωθείτε λεπτομερώς για τα Ελληνικά μας προϊόντα, αλλά βεβαίως και γενικότερα για κάθε μονωτική υλικό που θα μπορεί να χρειαστεί για την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας.