ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ ΤΙΜΕΣ
Εξωτερική Θερμομόνωση & Θερμομόνωση Τοίχων Κόστος και Τιμές 

Διαβάστε παρακάτω πιο αναλυτικά τον πίνακα για εξωτερική θερμομόνωση τιμές. Δείτε πληροφορίες και τιμές για κάθε ένα υλικό της εξωτερικής θερμομόνωσης ξεχωριστά, καθώς και τιμές για πλήρεις λύσεις εξωτερικής θερμομόνωσης, με βέλτιστη λύση το πλήρες σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol eXternal, που η εταιρεία μας παράγει κατά αποκλειστικότητα.

Μην ξεχνάτε πως για να έχετε ειδική έκπτωση μόνο για εσάς και ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 574 74 74, sales@fragoulakis.gr ή να συμπληρώσετε παρακάτω την ειδική φόρμα για εκπτωτικές τιμές εξωτερικής θερμομόνωσης.Παρακάτω ακολουθεί ο πίνακας με τις αρχικές τιμές μας (εξωτερικη θερμομονωση τιμες).

*στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φπα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΛΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗΣ

Τα παρακάτω υλικά εφαρμόζονται στις γωνίες, στη ζώνη στεγάνωσης και σε ειδικές εφαρμογές.

infographic τιμοκατάλογος επιπλέον υλικών για εξωτερική θερμομόνωση

*στις παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φπα.

Φόρμα Ενδιαφέροντος για Εκπτωτικές Τιμές Θερμομονωσης

Το όνομα σας (απαραίτητο)
Το email σας (απαραίτητο)
Τηλ.
Διαστάσεις επιφάνειας (m2)
Επιλογή ιδιότητας
Περιοχή

Χρειάζεστε εξειδικευμένο συνεργείο;
 Ναι Όχι
Επιλέξτε αν επιθυμείτε να μεταβεί στο χώρο σας, το συνεργαζόμενο συνεργείο της περιοχής σας, για καλύτερη εκτίμηση του έργου σας.
 Ναι Όχι

Το μήνυμα σας

Σας ενημερώνουμε επίσης πως για το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ’ οίκον υπάρχει επιβάρυνση 12%, λόγω τραπεζικού επιτοκίου, εξαιτίας της μέσης καθυστέρησης στην αποπληρωμή μας 8 μηνών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε τις τιμές για εξωτερική θερμομόνωση που αναλογούν στη δική σας εξειδικευμένη περίπτωση, χωρίς καμία δέσμευση ή υποχρέωση από μέρους σας.

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!