• θερμομονωτικό υλικό φελιζόλ για εξωτερική θερμομόνωση durosol
  • inforgraphic για το θερμομονωτικό υλικό φελιζόλ εξωτερικής θερμομόνωσης durosol

Durosol – Μονωτικό Υλικό 3ης γενιάς Durosol

Έχοντας πάνω από μισό αιώνα εμπειρία στην παραγωγή και εμπορία μονωτικών υλικών, έχουμε καταφέρει πλέον να παράγουμε ένα μονωτικό υλικό υψηλής ποιότητας, το Durosol, που είναι η καταλληλότερη και πιο αξιόπιστη λύση για την εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων της κατοικίας σας. Το Durosol είναι ένα μονωτικό υλικό 3ης γενιάς και αποτελεί το πιο βασικό τμήμα του ολοκληρωμένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης που προσφέρουμε αποκλειστικά, του Durosol eXternal, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πρόκειται για προϊόν μελέτης και έρευνας 16 και πλέον ετών. Επίσης πολύ σημαντικό είναι πως μόνο η εταιρεία μας σας δίνει εγγύηση 10 ετών για το μονωτικό υλικό Durosol και για το ολοκληρωμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης Durosol eXternal.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε τα βασικά χαρακτηριστικά του, που το κάνουν μοναδικό και ασυναγώνιστο για την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας και για γενικότερα για την θερμομόνωση τοίχων.

Οικολογικό

Το DUROSOL είναι ένα θερμομονωτικό υλικό για εξωτερική θερμομόνωση τοίχων απόλυτα οικολογικό και 100% ανακυκλώσιμο. Περιέχει κλειστές κυψέλες αέρα, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα αντίστοιχα υλικά που περιέχουν κλειστές κυψέλες με FREON και διοξείδιο του άνθρακα (CO2). Τέλος, για την παραγωγή του καταναλώνονται πολύ χαμηλά ποσά ενέργειας, σε σχέση με άλλα παρόμοια μονωτικά υλικά εξωτερικής θερμομόνωσης.

Ελληνικό προϊόν

Όπως μπορείτε να δείτε και πιο αναλυτικά στο παρακάτω λινκ (Ελληνικά Προϊόντα) το Durosol παρασκευάζεται και παράγεται πλήρως στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο εργοστάσιό μας στον Ασπρόπυργο. Εμπιστευτείτε λοιπόν το κορυφαίο ελληνικό προϊόν για την εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων του σπιτιού σας και θα καταλάβετε τη μοναδική του ποιότητα.

λ =0,034W/(mk) ή σε kcal λ=0,029 kcal/(hmk)

Το Durosol έχει μια σειρά από ιδιότητες που έχουν αποδειχθεί μετά από εργαστηριακές μελέτες, και είναι αρκετά σημαντικές για την σωστή εξωτερική θερμομόνωση της κατοικίας σας. Πρώτα από όλα παρουσιάζει πολύ χαμηλό βέλτιστο συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ, ενώ επίσης έχει μεγάλη αντίσταση στην απορρόφηση υγρασίας, υψηλές μηχανικές αντοχές, προσφέρει άψογη και μοναδική θερμομόνωση, ενώ βεβαίως έχει μεγάλη ευκολία κατά την εφαρμογή και τοποθέτησή του.

Αυτοσβενήμενο

Το μονωτικό υλικό 3ης γενιάς που παράγουμε και είναι το ενδεδειγμένο για την εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων αλλά και για μονώσεις ταρατσών και άλλες μονώσεις γενικότερα, είναι αυτοσβενήμενο. Αυτό σημαίνει πως δεν αναφλέγεται και δεν μεταδίδει τη φωτιά, απλά σε πολύ μεγάλες θερμοκρασίες λιώνει.

Εγγυημένη πρόσφυση στο σοβά

Η εταιρεία μας σας παρέχει εγγύηση για την άριστη πρόσφυση του Durosol στο σοβά και στο σκυρόδεμα.

Πιστοποιήσεις

Το Durosol συνοδεύεται από πιστοποιητικά αποδοτικότητας CE, έχει πιστοποιηθεί κατά ISO 9001 : 2008, ενώ έχει περάσει με απόλυτη επιτυχία μια σειρά εργαστηριακές μελέτες, που αποδεικνύουν πως πρόκειται για το καταλληλότερο υλικό για την εξωτερική θερμομόνωση.

Δεν απορροφάει υγρασία και αναπνέει

Οι κόκκοι του υλικού έχουν κυψελώτη μορφή, με αποτέλεσμα η υδατοαπορρόφηση να είναι μηδενική, ενώ σε συνδυασμό με την υψηλή συσσωμάτωση του υλικού, το λ σταθεροποιείται σε βάθος χρόνου, με αποτέλεσμα η αντοχή του υλικού να αυξάνεται. Εκτός αυτού, το durosol “αναπνέει”, κάτι που βοηθάει καταλυτικά στην αποβολή των υδρατμών από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα απωθεί και την υγρασία.

Διάρκεια ζωής 1 Αιώνα

Oι κόκκοι του υλικού έχουν κυψελώτη μορφή, με αποτέλεσμα η υδατοαπορρόφηση να είναι μηδενική, ενώ σε συνδυασμό με την υψηλή συσσωμάτωση του υλικού, το λ σταθεροποιείται σε βάθος χρόνου, με αποτέλεσμα η αντοχή του υλικού να αυξάνεται. Εκτός αυτού, το durosol “αναπνέει”, κάτι που βοηθάει καταλυτικά στην αποβολή των υδρατμών από τους εσωτερικούς χώρους του σπιτιού σας, ενώ παράλληλα απωθεί και την υγρασία.

Σταθερότητα διαστάσεων εφ’ όρου ζωής

Οι διαστάσεις που έχει το Durosol κατά την παραγωγή, είναι και αυτές που θα έχει για πάντα. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής του υφίσταται μακρά διαδικασία ωρίμανσης, που ξεπερνά τον έναν μήνα, πριν τελικά μορφοποιηθεί, με αποτέλεσμα να οι διαστάσεις του να έχουν απόλυτη σταθερότητα με την πάροδο του χρόνου.

durosol μονωτικό 3ης γενιάς

Είναι φανερό πως το μονωτικό υλικό τρίτης γενιάς που παράγουμε είναι κορυφαίας ποιότητας και με πραγματικά υψηλού επιπέδου θερμομονωτικά αποτελέσματα, για αυτό και επιλέγεται συνεχώς όλο και από περισσότερους πελάτες για την εξωτερική θερμομόνωση των τοίχων των σπιτιών τους.

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να δείτε πιο αναλυτικά τις τεχνικές προδιαγραφές του Durosol:

infographic για της τεχνικές προδιαγραφές του μονωτικού υλικού φελιζόλ durosol

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Durosol, το κορυφαίο υλικό για την εξωτερική θερμομόνωση, αλλά και κάθε είδους μόνωση, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο sales@fragoulakis.gr είτε στο 210 574 74 74.